Stockholms Stenläggning

Stenläggning till Uteplatser i Stockholm

Funderar ni på att anlägga en uteplats? I så fall kan vi hjälpa er! Vi är en stenläggare från Stockholm som lägger sten till altaner, trädäck, pergolas, trädgårdar & m.m. Många tror att det är mycket omständigt att anlägga en uteplats, men med professionell hjälp är det både smidigt och snabbt. Kontakta oss så ger dig en kostnadsfri offert för just ditt behov av stenläggning.

Stenläggning till Uteplats

Vår specialitet är stensättning och plattläggning till uteplatser, stora som små!

Stenläggning till Altan

Marksten är ett utmärkt material för att fylla ut altanen med. Kontakta oss för mera information!

Stenläggning till Trädgård

Anlita oss för att skapa den trädgård du drömmer om! Vi hjälper med stensättning!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Stenläggare som lägger uteplats i Stockholm

Ett byggföretag som erbjuder helhetslösningar inom stenläggning!

Stenläggning uteplats

Vill du anlägga en uteplats, altan eller ett trädäck? Då kan du anlita oss. Vi har många års erfarenhet av att anlägga olika sorters uteplatser. En uteplats i trädgården där familj och vänner kan samlas är ett utmärkt sätt att utnyttja tomtens fulla potential på semestern såväl som i vardagen. Många tror att det är mycket omständigt att anlägga en uteplats, men med professionell hjälp är det både smidigt och snabbt.

Små eller stora projekt

Med bra materialval kan uteplatsen bli både användbar och trevlig. Du kan anlita oss oavsett om du endast vill anlägga en uteplats eller om det är en del av ett större projekt. Inga uppdrag är för stora eller för små. Kontakta oss redan idag med dina önskemål så ser vi till att skräddarsy en lösning som uppfyller dina önskemål.

Välj rätt material för uteplatsen

Vill du anlägga en altan, ett trädäck eller en uteplats helt i sten? Vill du anlägga en grusgång som leder till uteplatsen? Kanske vill du även ha plats för ett utekök eller ha stenläggning runt en pool eller växthus. Valet av material beror på flera faktorer, bland annat hur du vill utforma din uteplats och hur tomten och huset ser ut. Funktionalitet och estetik balanseras för att skapa en trevlig plats där nära och kära kan samlas.

Osäker på vad du ska välja?

Vi har stor erfarenhet av stenläggning av uteplatser och hjälper dig att välja rätt material. Vi arbetar med ett stort antal stenar, bland annat ölandssten, schiffer, granit och kantsten. Kanske har du en eller flera stensorter i åtanke, men vet inte vilken som lämpar sig bäst? Kontakta oss så ger vi tips på bästa materialet för just din uteplats.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-580 97 432
E-mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

Helhetslösningar för uteplatsen

Med flera års erfarenhet av stenläggning i Stockholm och omnejd är vi stolta att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar. Kunskap är avgörande för att anläggningen av uteplatsen ska bli bra. Vi erbjuder totalentreprenad i eget regi vilket betyder att vi utför projektledning mellan alla inblandade yrkesgrupper, exempelvis grävmaskinister, anläggare, snickare och målare. Vi ser till att underarbetet, stenläggningen och andra delar av processen blir korrekt genomförda. Vi tar även hand om träd, häckar och rabatter runt uteplatsen om kunden önskar det. Självklart genomför vi även specifika moment i processen när du vill anlägga en uteplats. Inget uppdrag är för litet eller för stort!

Kostnadsfri offert för uteplatsen

Har du många idéer och drömmar om uteplatsen, men undrar vad projektet kommer att kosta? Hör av dig till oss så ger vi dig en kostnadsfri offert för just den uteplats som du drömmer om! För att kunna ge en så rättvis bedömning om möjligt erbjuder vi kostnadsfria hembesök där vi tittar på området och diskuterar dina önskemål. Vi ger även vägledning och rådgivning genom hela processen. Självklart kan vi även skicka en offert utan ett personligt möte om du föredrar det. Kontakta oss med detaljer om den uteplats som du önskar att anlägga så hittar vi den bästa lösningen för dig.

Vanliga frågor

Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

Du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för vissa markarbeten. ROT-avdraget är ett skatteavdrag på 30% som gäller för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare. Avdraget gäller inte för materialkostnader eller kostnader relaterade till utrustning. Du kan maximalt få 50 000 kronor i avdrag. Om du vill utnyttja ROT-avdraget för markläggning är det viktigt att det är ett markarbete som är på eller i direkt anslutning till huset. Markarbeten som dränering är avdragsgilla eftersom de har en bygg- eller renoverande påverkan på huset. Kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget för våra tjänster.

 

Bygglov krävs vid de flesta byggnationer, markarbeten och renoveringar. Innan projektet påbörjas är det nödvändigt att ansöka om bygglov för att säkerställa att bygget får genomföras. Bygglov kan vara krångligt och om kunden önskar tar vi även hand om ansökningsprocessen för bygglov. Med andra ord kan vi hjälpa dig med stenläggningen och markarbetet från idé till genomförande.

 

Letar du efter en trygg och pålitlig stenläggare i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för stenläggning, markarbeten, trädgårdsrenovering och andra byggprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Hur mycket kostar det att byta eller laga taket?

En vanlig fråga vi får är hur mycket det egentligen kostar att renovera taket? Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök.

Hur länge håller taket?

Livslängden på ert tak kan skifta beroende på vilket takmaterial ni har installerat. Tegelpannor håller vanligtvis upp till 50 år medan betong och plåt 40 år. Sedan finns det papptak som har en kortare livslängd på 25 år. Det bästa tipset för att förlänga är genom att regelbundet underhålla taket.

Behöver man ha en takstege på huset?

Behöver man ha en takstege installerat på taket? Svaret är ja. Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

Är takrenoveringar ROT-berättigade?

Inte alla känner till att takbyten är ROT-berättigade. Så länge det är en bostadsrätt och du är en privatperson så kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ted
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stenläggning i Stockholm för nyläggning av marksten till vår trädgård i Sollentuna. Mycket bra kommunikation med företaget inför och efter projektet. Bra och tydlig offert efter en ordentlig genomgång. Vi rekommenderar.
Johan
Täby
Read More
Stenläggning i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en ny stengång upp till villan i Täby. Mycket trevligt bemötande och kanonkillar som utförde jobbet. Flexibla med starttid. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!
Krille
Älvsjö
Read More
Stenläggning i Stockholm anlitades för att bygga en stödmur runtomkring fastigheten i Älvsjö. Vi är jättenöjda med murningen, från första kontakten till avslutat jobb. De höll tiden som var utlovad och verkade vara ärliga killar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Anläggning Granittrappa. KTH

Större nybyggnation vid KTH innefattande anläggning av en ny trappa bestående granit mitt emot huvudbyggnaden.

Natursten Uteplats. Nockeby

Stenläggning med natursten bestående av ölandsten och skifferplattor i Nockeby till fastighetsägare.

Trädgårdsanläggning. Lidingö

Stenläggning till entré/gångbro i trädgård bestående av skiffer till villaägare på Lidingö.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-580 97 432
E-mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

Vill du bli kontaktad?