Stenläggning till Uteplatser i Stockholm

Funderar ni på att anlägga en uteplats? I så fall kan vi hjälpa er! Vi är en stenläggare från Stockholm som lägger sten till altaner, trädäck, pergolas, trädgårdar & m.m. Många tror att det är mycket omständigt att anlägga en uteplats, men med professionell hjälp är det både smidigt och snabbt. Kontakta oss så ger dig en kostnadsfri offert för just ditt behov av stenläggning.

Stenläggning till Uteplats

Vår specialitet är stensättning och plattläggning till uteplatser, stora som små!

Stenläggning till Altan

Marksten är ett utmärkt material för att fylla ut altanen med. Kontakta oss för mera information!

Stenläggning till Trädgård

Anlita oss för att skapa den trädgård du drömmer om! Vi hjälper med stensättning!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Stenläggare som lägger uteplats i Stockholm Ett byggföretag som erbjuder helhetslösningar inom stenläggning!

  Stenläggning uteplats

  Vill du anlägga en uteplats, altan eller ett trädäck? Då kan du anlita oss. Vi har många års erfarenhet av att anlägga olika sorters uteplatser. En uteplats i trädgården där familj och vänner kan samlas är ett utmärkt sätt att utnyttja tomtens fulla potential på semestern såväl som i vardagen. Många tror att det är mycket omständigt att anlägga en uteplats, men med professionell hjälp är det både smidigt och snabbt.

  Små eller stora projekt

  Med bra materialval kan uteplatsen bli både användbar och trevlig. Du kan anlita oss oavsett om du endast vill anlägga en uteplats eller om det är en del av ett större projekt. Inga uppdrag är för stora eller för små. Kontakta oss redan idag med dina önskemål så ser vi till att skräddarsy en lösning som uppfyller dina önskemål.

  Välj rätt material för uteplatsen

  Vill du anlägga en altan, ett trädäck eller en uteplats helt i sten? Vill du anlägga en grusgång som leder till uteplatsen? Kanske vill du även ha plats för ett utekök eller ha stenläggning runt en pool eller växthus. Valet av material beror på flera faktorer, bland annat hur du vill utforma din uteplats och hur tomten och huset ser ut. Funktionalitet och estetik balanseras för att skapa en trevlig plats där nära och kära kan samlas.

  Osäker på vad du ska välja?

  Vi har stor erfarenhet av stenläggning av uteplatser och hjälper dig att välja rätt material. Vi arbetar med ett stort antal stenar, bland annat ölandssten, schiffer, granit och kantsten. Kanske har du en eller flera stensorter i åtanke, men vet inte vilken som lämpar sig bäst? Kontakta oss så ger vi tips på bästa materialet för just din uteplats.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-580 97 432
   Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

   Helhetslösningar för uteplatsen

   Med flera års erfarenhet av stenläggning i Stockholm och omnejd är vi stolta att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar. Kunskap är avgörande för att anläggningen av uteplatsen ska bli bra. Vi erbjuder totalentreprenad i eget regi vilket betyder att vi utför projektledning mellan alla inblandade yrkesgrupper, exempelvis grävmaskinister, anläggare, snickare och målare. Vi ser till att underarbetet, stenläggningen och andra delar av processen blir korrekt genomförda. Vi tar även hand om träd, häckar och rabatter runt uteplatsen om kunden önskar det. Självklart genomför vi även specifika moment i processen när du vill anlägga en uteplats. Inget uppdrag är för litet eller för stort!

   Kostnadsfri offert för uteplatsen

   Har du många idéer och drömmar om uteplatsen, men undrar vad projektet kommer att kosta? Hör av dig till oss så ger vi dig en kostnadsfri offert för just den uteplats som du drömmer om! För att kunna ge en så rättvis bedömning om möjligt erbjuder vi kostnadsfria hembesök där vi tittar på området och diskuterar dina önskemål. Vi ger även vägledning och rådgivning genom hela processen. Självklart kan vi även skicka en offert utan ett personligt möte om du föredrar det. Kontakta oss med detaljer om den uteplats som du önskar att anlägga så hittar vi den bästa lösningen för dig.

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   ROT-avdrag

   Du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för vissa markarbeten. ROT-avdraget är ett skatteavdrag på 30% som gäller för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare. Avdraget gäller inte för materialkostnader eller kostnader relaterade till utrustning. Du kan maximalt få 50 000 kronor i avdrag. Om du vill utnyttja ROT-avdraget för markläggning är det viktigt att det är ett markarbete som är på eller i direkt anslutning till huset. Markarbeten som dränering är avdragsgilla eftersom de har en bygg- eller renoverande påverkan på huset. Kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget för våra tjänster.

   Bygglov och regler vid stensättning

   Bygglov krävs vid de flesta byggnationer, markarbeten och renoveringar. Innan projektet påbörjas är det nödvändigt att ansöka om bygglov för att säkerställa att bygget får genomföras. Bygglov kan vara krångligt och om kunden önskar tar vi även hand om ansökningsprocessen för bygglov. Med andra ord kan vi hjälpa dig med stenläggningen och markarbetet från idé till genomförande.

   Vart hittar jag en bra stensättarfirma?

   Letar du efter en trygg och pålitlig stenläggare i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för stenläggning, markarbeten, trädgårdsrenovering och andra byggprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stenläggning i Stockholm för nyläggning av marksten till vår trädgård i Sollentuna. Mycket bra kommunikation med företaget inför och efter projektet. Bra och tydlig offert efter en ordentlig genomgång. Vi rekommenderar.

   Ted, Sollentuna

   Stenläggning i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en ny stengång upp till villan i Täby. Mycket trevligt bemötande och kanonkillar som utförde jobbet. Flexibla med starttid. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!

   Johan, Täby

   Stenläggning i Stockholm anlitades för att bygga en stödmur runtomkring fastigheten i Älvsjö. Vi är jättenöjda med murningen, från första kontakten till avslutat jobb. De höll tiden som var utlovad och verkade vara ärliga killar.

   Krille, Älvsjö

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Anläggning Granittrappa. KTH

   Större nybyggnation vid KTH innefattande anläggning av en ny trappa bestående granit mitt emot huvudbyggnaden.

   Natursten Uteplats. Nockeby

   Stenläggning med natursten bestående av ölandsten och skifferplattor i Nockeby till fastighetsägare.

   Trädgårdsanläggning Entré. Lidingö

   Stenläggning till entré/gångbro i trädgård bestående av skiffer till villaägare på Lidingö.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-580 97 432
    Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

    Offert? Klicka här