Bygga Sten- & Stödmur i Stockholm

Behöver du professionell hjälp med att bygga en mur i Stockholmsområdet? Då har du kommit rätt! Vi hjälper dig gärna att bygga en stenmur eller stödmur efter dina önskemål. Det är viktigt med bra material och korrekt utförande för att muren ska vara praktiskt och snygg. Vi utgår alltid ifrån dina önskemål när vi tar fram lösningar och förslag.

Bygga Stenmur

Vi hjälper dig med alla typer av stenmurar. Kontakta oss för mera information!

Bygga Stödmur

Vi garanterar att din stödmur har en lång hållbarhet och ett vackert utseende!

Murningsarbeten

Vi erbjuder totalentreprenad & helhetslösningar vid alla sorters murningsarbeten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Mur & Stödmur i Stockholm En byggfirma som erbjuder helhetslösningar inom Murar & Stödmurar!

Bygga mur & stödmur

Att bygga en mur eller stödmur är ett bra sätt att ge trädgården en vacker inramning. En mur kan skapa stor förändring och dynamik på tomten. En välplanerad mur kan även minska insynen i trädgården om det är önskvärt. En mur kan även dela in tomten i olika sektioner och skapa uterum och utekök. En stödmur kan skapa mer tomtyta samt ge bättre förutsättningar om du vill lägga marksten. Stödmuren kan stötta upp rabatter och skapa nivåskillnader i trädgården. Med andra ord är ett murbygge ett bra sätt att utnyttja tomten till dess fulla potential.

Kontakta oss för att bygga er mur – Enligt dina önskemål

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan skräddarsy en lösning för just ditt murbygge!

Välj rätt sten för murbygget

Om du inte har erfarenhet av att bygga stenmurar kan det vara lite klurigt att veta vilket material som passar bäst. Vi hjälper dig gärna att välja den bästa stenen för just din mur. Våra duktiga och erfarna murare vet vilka typer av sten som lämpar sig särskilt väl för murbyggen. Dels ska stenen vara vacker, men samtidigt måste den vara hållbar och praktisk. Valet av sten beror även på murens syfte. Natursten är ett populärt val till muren, men det är viktigt att tänka på att de olika naturstenarna har olika egenskaper. Vi hjälper dig att välja den sten som passar just din trädgård och dina önskemål. Vi utför även murarbeten i betongblock, lecablock, knäcksten och andra material. Vi är en professionell byggfirma med stor kunskap om material. I egenskap av stenexperter lyssnar vi på dina önskemål och din vision för att ge tips om det bästa materialvalet för just dig och ditt murprojekt.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-580 97 432
Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

Professionella murare med helhetslösningar

Vi har lång erfarenhet av stenläggning och murbyggen i Stockholmsområdet. Du kan anlita oss för stora såväl som små projekt när du ska bygga en mur. Vi erbjuder helhetslösningar från idé till slutförande. Vi bistår med hjälp inom planering, materialval, bygglov och genomförande. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi vilket betyder att vi utför projektledning mellan alla inblandande yrkesgrupper, till exempel grävmaskinister, murare och målare. Vi tar hand om hela processen vilket garanterar att murbygget genomförs på bästa sätt. Det är särskilt praktiskt vid större projekt där murbygget är ett av flera moment. Självklart kan du även anlita oss för specifika delar av murbygget. Vi tar oss an både stora och små projekt gällande byggandet av stenmur eller stödmur i Stockholmsområdet!

Kostnadsfri offert för mur och stödmur

Kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert för ditt murprojekt. För att kunna ge en så rättvis prisbild som möjligt erbjuder vi kostnadsfria besök. Vi tittar närmare på området, underlaget och förutsättningarna för att kunna ge dig en korrekt offert. Oavsett vad det är för material och typ av mur är det viktigt att anlita en professionell byggentreprenör. Vi garanterar att din stenmur eller stödmur har en lång hållbarhet och ett vackert utseende. Vi är specialister på murning i Stockholmsområdet och hjälper dig även med bygglov och ROT-avdrag. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra gör just dig och ditt murprojekt!

Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

ROT-avdrag

Du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för vissa markarbeten. ROT-avdraget är ett skatteavdrag på 30% som gäller för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare. Avdraget gäller inte för materialkostnader eller kostnader relaterade till utrustning. Du kan maximalt få 50 000 kronor i avdrag. Om du vill utnyttja ROT-avdraget för markläggning är det viktigt att det är ett markarbete som är på eller i direkt anslutning till huset. Markarbeten som dränering är avdragsgilla eftersom de har en bygg- eller renoverande påverkan på huset. Kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget för våra tjänster.

Bygglov och regler vid stensättning

Bygglov krävs vid de flesta byggnationer, markarbeten och renoveringar. Innan projektet påbörjas är det nödvändigt att ansöka om bygglov för att säkerställa att bygget får genomföras. Bygglov kan vara krångligt och om kunden önskar tar vi även hand om ansökningsprocessen för bygglov. Med andra ord kan vi hjälpa dig med stenläggningen och markarbetet från idé till genomförande.

Vart hittar jag en bra stensättarfirma?

Letar du efter en trygg och pålitlig stenläggare i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för stenläggning, markarbeten, trädgårdsrenovering och andra byggprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Stenläggning i Stockholm för nyläggning av marksten till vår trädgård i Sollentuna. Mycket bra kommunikation med företaget inför och efter projektet. Bra och tydlig offert efter en ordentlig genomgång. Vi rekommenderar.

Ted, Sollentuna

Stenläggning i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en ny stengång upp till villan i Täby. Mycket trevligt bemötande och kanonkillar som utförde jobbet. Flexibla med starttid. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!

Johan, Täby

Stenläggning i Stockholm anlitades för att bygga en stödmur runtomkring fastigheten i Älvsjö. Vi är jättenöjda med murningen, från första kontakten till avslutat jobb. De höll tiden som var utlovad och verkade vara ärliga killar.

Krille, Älvsjö

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Stengång till Trädäck. Hagsätra

Kringlande stengång upptill tillhörande trädäck till fastighetshus i Hagsätra.

Stenmur Garageuppfart. Kärrtorp

Nybyggd stenmur vid garageuppfart till villaägare i Kärrtorp.

Stödmur & Uteplats. Stuvsta

Totalentreprenad med stödmur och uteplats till villa i Stuvsta.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Michel Munoz
Projektledare

Nummer: 08-580 97 432
Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se