Stockholms Stenläggning

Lägga Stenuppfart i Stockholm

Behöver ni hjälp med stensättning av uppfarten? Vi är ett byggföretag med många års erfarenhet av stenläggning. Vi erbjuder helhetslösningar för uppfarten, parkeringsplatsen och andra projekt relaterade till stensättning. Kunskap och erfarenhet är viktigt för att det ska bli rätt, inte minst när det gäller uppfarten. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Stenläggning Garageuppfart

Ska ni lägga marksten till garageuppfarten? Låt oss hjälpa dig!

Stenläggning Entré

Anlita oss för att skapa den entrén ni alltid drömt om!

Mura in Uppfart

Om ni vill ha en stödmur runt omkring uppfarten eller entrén kontakta oss!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Stenuppfart i Stockholm?

Vi lägger stenuppfarter i hela Stockholm så som Solna, Sundbyberg, Vasastan & Östermalm

Stenläggning uppfart

Uppfarten till huset är det första som du och dina besökare ser när ni anländer till bostaden. Det första intrycket är viktigt och vi ser till att skapa en uppfart enligt dina önskemål. Att anlägga en parkeringsplats eller en garageuppfart kräver både tid och kunskap. Materialvalet är mycket viktigt för att platsen ska klara av både tryck från bilen och olika väderförhållanden.

Små eller stora projekt

Du kan anlita oss för alla stenläggningar, oavsett om du endast vill anlägga en uppfart eller om det är en del i ett större projekt. Våra erfarna stenhuggare och stenarbetare ser till att din uppfart blir enligt dina önskemål. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som passar just dig och din tomt.

Hitta rätt sten för uppfarten

Om du inte har erfarenhet av stenläggning är det svårt att veta vilken typ av sten som lämpar sig bäst för uppfarten och parkeringen. Vi har lång erfarenhet av stenläggning och kan därför hjälpa dig att välja rätt i stendjungeln. Sten som används för en garageuppfart måste både vara frostsäker och tåla tryck från fordon. Ett stabilt underlag som klarar belastning är mycket viktigt vid anläggandet av en garageuppfart eller grusparkering. Självklart ska även materialet och färgen passa tillsammans med huset och trädgårdens karaktär för att ge ett harmoniskt intryck. 

Som markentreprenör kan vi dessutom ofta erbjuda bättre priser än om du köper sten som privatperson. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den bästa stenen för just din uppfart.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-580 97 432
E-mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

Helhetslösningar för uppfarten

Vi är ett byggföretag med många års erfarenhet av stenläggning. Vi erbjuder helhetslösningar för uppfarten, parkeringsplatsen och andra projekt relaterade till stensättning. Kunskap och erfarenhet är viktigt för att det ska bli rätt, inte minst när det gäller uppfarten. Många gör misstaget att välja material baserat på utseendet, men när det kommer till uppfarten är det extra viktigt att underlaget blir stabilt och funktionellt. Vi erbjuder totalentreprenad i eget regi vilket betyder att vi utför projektledning mellan alla inblandande yrkesgrupper, exempelvis grävmaskinister och anläggare.

Vi ser till att bärlagret blir korrekt utfört, exempelvis genom att använda fiberduk i stenläggning, och att läggningen och fogningen ger stabilitet. Självklart kan du även anlita oss för specifika moment i processen när du vill anlägga en uppfart eller grusparkering.

Kostnadsfri offert & vägledning

Att anlägga en uppfart eller en parkeringsplats kan verka enkelt, men det är mycket viktigt att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Vi hjälper dig gärna och ser till att uppfarten bli både snygg och stabil. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri rabatt och vägledning under hela projektet. Det bästa är att träffas personligen och därför gör vi kostnadsfria besök där vi kan titta närmare på området. Vi erbjuder samma service oavsett projektets storlek och omfattning. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med din uppfart och parkeringsplats och därför ger vi dig gärna rådgivning och idéer inför stensättningen. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din uppfart!

Vanliga frågor

Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

Du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för vissa markarbeten. ROT-avdraget är ett skatteavdrag på 30% som gäller för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare. Avdraget gäller inte för materialkostnader eller kostnader relaterade till utrustning. Du kan maximalt få 50 000 kronor i avdrag. Om du vill utnyttja ROT-avdraget för markläggning är det viktigt att det är ett markarbete som är på eller i direkt anslutning till huset. Markarbeten som dränering är avdragsgilla eftersom de har en bygg- eller renoverande påverkan på huset. Kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget för våra tjänster.

 

Bygglov krävs vid de flesta byggnationer, markarbeten och renoveringar. Innan projektet påbörjas är det nödvändigt att ansöka om bygglov för att säkerställa att bygget får genomföras. Bygglov kan vara krångligt och om kunden önskar tar vi även hand om ansökningsprocessen för bygglov. Med andra ord kan vi hjälpa dig med stenläggningen och markarbetet från idé till genomförande.

 

Letar du efter en trygg och pålitlig stenläggare i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för stenläggning, markarbeten, trädgårdsrenovering och andra byggprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Hur mycket kostar det att byta eller laga taket?

En vanlig fråga vi får är hur mycket det egentligen kostar att renovera taket? Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök.

Hur länge håller taket?

Livslängden på ert tak kan skifta beroende på vilket takmaterial ni har installerat. Tegelpannor håller vanligtvis upp till 50 år medan betong och plåt 40 år. Sedan finns det papptak som har en kortare livslängd på 25 år. Det bästa tipset för att förlänga är genom att regelbundet underhålla taket.

Behöver man ha en takstege på huset?

Behöver man ha en takstege installerat på taket? Svaret är ja. Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

Är takrenoveringar ROT-berättigade?

Inte alla känner till att takbyten är ROT-berättigade. Så länge det är en bostadsrätt och du är en privatperson så kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ted
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stenläggning i Stockholm för nyläggning av marksten till vår trädgård i Sollentuna. Mycket bra kommunikation med företaget inför och efter projektet. Bra och tydlig offert efter en ordentlig genomgång. Vi rekommenderar.
Johan
Täby
Read More
Stenläggning i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en ny stengång upp till villan i Täby. Mycket trevligt bemötande och kanonkillar som utförde jobbet. Flexibla med starttid. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!
Krille
Älvsjö
Read More
Stenläggning i Stockholm anlitades för att bygga en stödmur runtomkring fastigheten i Älvsjö. Vi är jättenöjda med murningen, från första kontakten till avslutat jobb. De höll tiden som var utlovad och verkade vara ärliga killar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Anläggning Granittrappa. KTH

Större nybyggnation vid KTH innefattande anläggning av en ny trappa bestående granit mitt emot huvudbyggnaden.

Natursten Uteplats. Nockeby

Stenläggning med natursten bestående av ölandsten och skifferplattor i Nockeby till fastighetsägare.

Trädgårdsanläggning. Lidingö

Stenläggning till entré/gångbro i trädgård bestående av skiffer till villaägare på Lidingö.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-580 97 432
E-mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

Vill du bli kontaktad?