Lägga Sten runt huset i Stockholm

Har ni funderat på att lägga sten runt huset? Vi är ett tryggt och säkert byggföretag som hjälper er med alla sorters stenläggningsarbeten. Vi har lång erfarenhet av stensättning och ser till att du som kund blir nöjd med resultatet. Vi arbetar med alla sorters stenar, inklusive granit, kantsten, schiffer, ölandssten och gatsten. Kontakta oss för en fri offert idag!

Stenläggning

Vi är en lokal stenläggare som utfört allt inom stensättning. 

Lägga Sten i Trädgård

Anlita oss för att lägga sten i trädgården, runt pool, träd och växthus.

Marktjänster

Vi utför marktjänster så som dränering, schaktning och anläggning av uppfart, mur och grusgångar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Experter på stenläggning i Stockholm Lokala stenläggare som lägger sten runt hus, altan & trädgård!

  Stenläggning runt huset

  Att lägga sten runt huset är ett bra sätt att rama in huset och utnyttja dess fulla potential. Bostaden blir mer praktisk eftersom det är lättare att ta sig från entré och dörrar till olika delar av trädgården. Med vackra stengångar runt huset blir det dessutom en snygg kontrast mot husfasaden. För ett hållbart resultat rekommenderar vi att du anlitar professionell hjälp för stensättningen runt huset. Det finns nämligen en hel del att tänka på, exempelvis val av sten, tjocklek och plattornas placering. Med många års erfarenhet av stenläggning garanterar vi att resultatet blir mycket bra.

  Kontakta oss för fri offert

  Vi skräddarsyr lösningar för alla typer av bostäder och byggnader. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig med stenläggning runt huset.

  Välj rätt sten runt huset

  Materialvalet är avgörande för att resultatet ska bli bra när du lägger sten runt huset. Idag finns det ett enormt utbud av olika sorters stenar och utan tidigare erfarenhet av stenläggning är det svårt att veta vad som passar bäst. Stenar finns i alla möjliga färger och former. Natursten är oftast det vackraste valet och används ofta på gångar och runt huset. Granit är ett exempel på en mycket hård och hållbar natursten som lämpar dig väl för olika stenläggningar utomhus. Även schiffer, sandsten och ölandssten är populära val. Fördelen med natursten är att stenens utseende bara blir vackrare med åren. Det finns även betongsten för dig som föredrar mer rustika val, men betong bör bytas ut efter cirka 15 år. Det är viktigt att stenen matchar husets färg och karaktär för att skapa ett visuellt tilltalande intryck. Vi är experter på sten och hjälper dig gärna att hitta rätt sten att lägga runt huset.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-580 97 432
   Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

   Professionell stenläggare med helhetslösningar

   Vi är ett byggföretag som har lång erfarenhet och kunskap om stenläggning. Vi är stolta att kunna erbjuda helhetslösningar för stenläggning runt huset. I egenskap av totalentreprenad i egen regi kan vi utföra projektledning mellan alla inblandande yrkesgrupper, exempelvis grävmaskinister, anläggare, byggare och murare. Vi tar hand om anläggningsprocessen från början till slut vilket garanterar bästa möjliga slutresultat. Det är särskilt lämpligt när stenläggningen runt huset är en del av ett större projekt med flera olika moment. Du är självklart varmt välkommen att anlita oss för specifika delar av anläggningsprocessen, exempelvis markbeläggning, underarbete eller stenhuggning. Inget projekt är för stort eller för litet för oss!

   Kostnadsfri offert för stenanläggning runt huset

   Vill du veta hur mycket det kostar att anlita ett professionellt byggföretag för stenanläggning runt huset? Kontakta oss redan idag så skickar vi en kostnadsfri offert för just ditt projekt! Det bästa är så klart om vi kan ses personligen och se huset. Därför erbjuder vi även kostnadsfria hembesök där vi tittar på området för att kunna ge en detaljerad prisspecifikation. Det viktigaste är att du som kund blir nöjd med stenläggningen runt huset. Därför erbjuder vi alltid vägledning och rådgivning under alla moment i processen. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig!

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   ROT-avdrag

   Du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för vissa markarbeten. ROT-avdraget är ett skatteavdrag på 30% som gäller för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare. Avdraget gäller inte för materialkostnader eller kostnader relaterade till utrustning. Du kan maximalt få 50 000 kronor i avdrag. Om du vill utnyttja ROT-avdraget för markläggning är det viktigt att det är ett markarbete som är på eller i direkt anslutning till huset. Markarbeten som dränering är avdragsgilla eftersom de har en bygg- eller renoverande påverkan på huset. Kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget för våra tjänster.

   Bygglov och regler vid stensättning

   Bygglov krävs vid de flesta byggnationer, markarbeten och renoveringar. Innan projektet påbörjas är det nödvändigt att ansöka om bygglov för att säkerställa att bygget får genomföras. Bygglov kan vara krångligt och om kunden önskar tar vi även hand om ansökningsprocessen för bygglov. Med andra ord kan vi hjälpa dig med stenläggningen och markarbetet från idé till genomförande.

   Vart hittar jag en bra stensättarfirma?

   Letar du efter en trygg och pålitlig stenläggare i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för stenläggning, markarbeten, trädgårdsrenovering och andra byggprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stenläggning i Stockholm för nyläggning av marksten till vår trädgård i Sollentuna. Mycket bra kommunikation med företaget inför och efter projektet. Bra och tydlig offert efter en ordentlig genomgång. Vi rekommenderar.

   Ted, Sollentuna

   Stenläggning i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en ny stengång upp till villan i Täby. Mycket trevligt bemötande och kanonkillar som utförde jobbet. Flexibla med starttid. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!

   Johan, Täby

   Stenläggning i Stockholm anlitades för att bygga en stödmur runtomkring fastigheten i Älvsjö. Vi är jättenöjda med murningen, från första kontakten till avslutat jobb. De höll tiden som var utlovad och verkade vara ärliga killar.

   Krille, Älvsjö

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Anläggning Granittrappa. KTH

   Större nybyggnation vid KTH innefattande anläggning av en ny trappa bestående granit mitt emot huvudbyggnaden.

   Natursten Uteplats. Nockeby

   Stenläggning med natursten bestående av ölandsten och skifferplattor i Nockeby till fastighetsägare.

   Trädgårdsanläggning Entré. Lidingö

   Stenläggning till entré/gångbro i trädgård bestående av skiffer till villaägare på Lidingö.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-580 97 432
    Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

    Offert? Klicka här