Stockholms Stenläggning

Lägga Sten runt huset i Stockholm

Har ni funderat på att lägga sten runt huset? Vi är ett tryggt och säkert byggföretag som hjälper er med alla sorters stenläggningsarbeten. Vi har lång erfarenhet av stensättning och ser till att du som kund blir nöjd med resultatet. Vi arbetar med alla sorters stenar, inklusive granit, kantsten, schiffer, ölandssten och gatsten. Kontakta oss för en fri offert idag!

Stenläggning

Vi är en lokal stenläggare som utfört allt inom stensättning.

Lägga Sten i Trädgård

Anlita oss för att lägga sten i trädgården, runt pool, träd och växthus.

Marktjänster

Vi utför marktjänster så som dränering, schaktning och anläggning av uppfart, mur och grusgångar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Experter på stenläggning i Stockholm

Lokala stenläggare som lägger sten runt hus, altan & trädgård!

Stenläggning runt huset

Att lägga sten runt huset är ett bra sätt att rama in huset och utnyttja dess fulla potential. Bostaden blir mer praktisk eftersom det är lättare att ta sig från entré och dörrar till olika delar av trädgården. Med vackra stengångar runt huset blir det dessutom en snygg kontrast mot husfasaden. För ett hållbart resultat rekommenderar vi att du anlitar professionell hjälp för stensättningen runt huset. Det finns nämligen en hel del att tänka på, exempelvis val av sten, tjocklek och plattornas placering. Med många års erfarenhet av stenläggning garanterar vi att resultatet blir mycket bra.

Kontakta oss för fri offert

Vi skräddarsyr lösningar för alla typer av bostäder och byggnader. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig med stenläggning runt huset.

Välj rätt sten runt huset

Materialvalet är avgörande för att resultatet ska bli bra när du lägger sten runt huset. Idag finns det ett enormt utbud av olika sorters stenar och utan tidigare erfarenhet av stenläggning är det svårt att veta vad som passar bäst. Stenar finns i alla möjliga färger och former.
Natursten är oftast det vackraste valet och används ofta på gångar och runt huset. Granit är ett exempel på en mycket hård och hållbar natursten som lämpar dig väl för olika stenläggningar utomhus. Även schiffer, sandsten och ölandssten är populära val. 

Fördelen med natursten är att stenens utseende bara blir vackrare med åren. Det finns även betongsten för dig som föredrar mer rustika val, men betong bör bytas ut efter cirka 15 år. Det är viktigt att stenen matchar husets färg och karaktär för att skapa ett visuellt tilltalande intryck. Vi är experter på sten och hjälper dig gärna att hitta rätt sten att lägga runt huset.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-580 97 432
E-mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

Professionell stenläggare med helhetslösningar

Vi är ett byggföretag som har lång erfarenhet och kunskap om stenläggning. Vi är stolta att kunna erbjuda helhetslösningar för stenläggning runt huset. I egenskap av totalentreprenad i egen regi kan vi utföra projektledning mellan alla inblandande yrkesgrupper, exempelvis grävmaskinister, anläggare, byggare och murare. Vi tar hand om anläggningsprocessen från början till slut vilket garanterar bästa möjliga slutresultat. Det är särskilt lämpligt när stenläggningen runt huset är en del av ett större projekt med flera olika moment. Du är självklart varmt välkommen att anlita oss för specifika delar av anläggningsprocessen, exempelvis markbeläggning, underarbete eller stenhuggning. Inget projekt är för stort eller för litet för oss!

Kostnadsfri offert för stenanläggning runt huset

Vill du veta hur mycket det kostar att anlita ett professionellt byggföretag för stenanläggning runt huset? Kontakta oss redan idag så skickar vi en kostnadsfri offert för just ditt projekt! Det bästa är så klart om vi kan ses personligen och se huset. Därför erbjuder vi även kostnadsfria hembesök där vi tittar på området för att kunna ge en detaljerad prisspecifikation. Det viktigaste är att du som kund blir nöjd med stenläggningen runt huset. Därför erbjuder vi alltid vägledning och rådgivning under alla moment i processen. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig!

Vanliga frågor

Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

Du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för vissa markarbeten. ROT-avdraget är ett skatteavdrag på 30% som gäller för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare. Avdraget gäller inte för materialkostnader eller kostnader relaterade till utrustning. Du kan maximalt få 50 000 kronor i avdrag. Om du vill utnyttja ROT-avdraget för markläggning är det viktigt att det är ett markarbete som är på eller i direkt anslutning till huset. Markarbeten som dränering är avdragsgilla eftersom de har en bygg- eller renoverande påverkan på huset. Kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget för våra tjänster.

 

Bygglov krävs vid de flesta byggnationer, markarbeten och renoveringar. Innan projektet påbörjas är det nödvändigt att ansöka om bygglov för att säkerställa att bygget får genomföras. Bygglov kan vara krångligt och om kunden önskar tar vi även hand om ansökningsprocessen för bygglov. Med andra ord kan vi hjälpa dig med stenläggningen och markarbetet från idé till genomförande.

 

Letar du efter en trygg och pålitlig stenläggare i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för stenläggning, markarbeten, trädgårdsrenovering och andra byggprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Hur mycket kostar det att byta eller laga taket?

En vanlig fråga vi får är hur mycket det egentligen kostar att renovera taket? Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök.

Hur länge håller taket?

Livslängden på ert tak kan skifta beroende på vilket takmaterial ni har installerat. Tegelpannor håller vanligtvis upp till 50 år medan betong och plåt 40 år. Sedan finns det papptak som har en kortare livslängd på 25 år. Det bästa tipset för att förlänga är genom att regelbundet underhålla taket.

Behöver man ha en takstege på huset?

Behöver man ha en takstege installerat på taket? Svaret är ja. Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

Är takrenoveringar ROT-berättigade?

Inte alla känner till att takbyten är ROT-berättigade. Så länge det är en bostadsrätt och du är en privatperson så kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ted
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stenläggning i Stockholm för nyläggning av marksten till vår trädgård i Sollentuna. Mycket bra kommunikation med företaget inför och efter projektet. Bra och tydlig offert efter en ordentlig genomgång. Vi rekommenderar.
Johan
Täby
Read More
Stenläggning i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en ny stengång upp till villan i Täby. Mycket trevligt bemötande och kanonkillar som utförde jobbet. Flexibla med starttid. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!
Krille
Älvsjö
Read More
Stenläggning i Stockholm anlitades för att bygga en stödmur runtomkring fastigheten i Älvsjö. Vi är jättenöjda med murningen, från första kontakten till avslutat jobb. De höll tiden som var utlovad och verkade vara ärliga killar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Anläggning Granittrappa. KTH

Större nybyggnation vid KTH innefattande anläggning av en ny trappa bestående granit mitt emot huvudbyggnaden.

Natursten Uteplats. Nockeby

Stenläggning med natursten bestående av ölandsten och skifferplattor i Nockeby till fastighetsägare.

Trädgårdsanläggning. Lidingö

Stenläggning till entré/gångbro i trädgård bestående av skiffer till villaägare på Lidingö.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-580 97 432
E-mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

Vill du bli kontaktad?