Stockholms Stenläggning

Bygga Stentrappa i Stockholm

Ska ni bygga en stentrappa? För att bygga en snygg och stabil stentrappa krävs det tekniskt kunnande. Det är mycket viktigt att vara noggranna för att trappan ska hålla länge och se bra ut. Vi har lång erfarenhet av stenanläggning och ser till att din stentrappa byggs enligt dina önskemål. Vi kan hjälpa dig med alla sorters stentrappor, oavsett om det handlar om enstaka trappsteg i trädgården, en lång trappa i en backe eller en pampig entrétrappa.

Bygga Stentrappa

Vi har lång erfarenhet av stenanläggning och ser till att din stentrappa byggs enligt dina önskemål!

Trädgård

I samband med stentrappan kan vi hjälpa er anlägga trädgård, rabatter, altan, uteplats och mycket mer.

Stensättning

Vi hjälper dig med alla typer av stensättning och plattläggning, oavsett vilken typ av sten du vill använda dig av.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska du bygga en Stentrappa i Stockholm?

Vi är en byggfirma som erbjuder helhetslösningar inom stentrappor!

Bygga stentrappa

En stentrappa kan göra trädgården eller husets entré mer välkomnande. Att dricka morgonkaffet på stentrappan en solig vår- eller sommardag är något som många drömmer om. Att bygga en trappa i natursten går relativt snabbt, men det är mycket viktigt att det går rätt till. Trappor består av olika plansteg och sättsteg och det är viktigt att dessa byggs i balans med varandra för att skapa en stabil och tät trappa.

Lång erfarenhet inom stenanläggning

Vi lyssnar alltid på kundens önskemål och visioner. Du är varmt välkommen att kontakta oss så hittar vi en skräddarsydd lösning för just din stentrappa!

Hitta rätt material för stentrappan

Det är inte alltid lätt att veta vilket material som är lämpligast för stentrappan. En trappa har oftast en estetiskt viktig funktion, exempelvis i egenskap av en välkomnande entré, men funktionen är även av stor vikt. Materialet måste lämpa sig för utomhusbruk och för trappbygge. Bland annat är det viktigt att tänka på säkerheten och minimera halkrisken. Naturstenar och betong är hållbara och populära val. Vissa kunder föredrar även färdiga blocksteg.

Kanske har du en specifik sten i åtanke för ditt trappbygge? Eller vill du ha rådgivning om vilket material som passar bäst? Vi har många års erfarenhet av stenläggning och hjälper gärna att hitta ett lämpligt material för just din stentrappa.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-580 97 432
E-mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

Professionella stenläggare med helhetslösningar

Om du ska anlägga en stentrappa krävs det kunskap om såväl materialval som underarbetet. Om du väljer att anlita oss ser vi till att stentrappan blir både säker och vacker. Vi lyssnar alltid på kundens behov och önskemål och tar fram helhetslösningar. Oavsett om det är några enstaka trappsteg, en helt ny stentrappa eller ett mer omfattande projekt så ser vi till att det blir genomfört på bästa sätt. Vid anläggning av en stentrappa är det mycket viktigt att vara noggrann eftersom en slarvig stensättning kan leda till problem på sikt. När det handlar om stentrappor innebär det även en viss säkerhetsrisk.

Totalentreprenad – Vi tar hela processen

Vid större projekt kan vi även erbjuda totalentreprenad och då tar vi tar hand om hela byggprocessen och koordinerar alla inblandande. Du kan givetvis även anlita oss för specifika moment i byggprocessen. Vi utför alla typer av arbeten relaterade till stenläggning och stentrappor i Stockholmsområdet.

Kostnadsfri offert för stentrappan

Undrar du hur mycket det kostar att låta ett professionellt byggföretag utföra anläggningen av stentrappan? Kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert. Vi erbjuder även gratis besök där vi kan titta närmare på underlaget och diskutera dina önskemål i mer detalj. Vi hjälper dig även med vägledning, val av material, bygglov och ROT-avdrag om du önskar. Hör av dig till oss så hittar vi en lösning som passar dig bäst!

Vanliga frågor

Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

Du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för vissa markarbeten. ROT-avdraget är ett skatteavdrag på 30% som gäller för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare. Avdraget gäller inte för materialkostnader eller kostnader relaterade till utrustning. Du kan maximalt få 50 000 kronor i avdrag. Om du vill utnyttja ROT-avdraget för markläggning är det viktigt att det är ett markarbete som är på eller i direkt anslutning till huset. Markarbeten som dränering är avdragsgilla eftersom de har en bygg- eller renoverande påverkan på huset. Kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget för våra tjänster.

 

Bygglov krävs vid de flesta byggnationer, markarbeten och renoveringar. Innan projektet påbörjas är det nödvändigt att ansöka om bygglov för att säkerställa att bygget får genomföras. Bygglov kan vara krångligt och om kunden önskar tar vi även hand om ansökningsprocessen för bygglov. Med andra ord kan vi hjälpa dig med stenläggningen och markarbetet från idé till genomförande.

 

Letar du efter en trygg och pålitlig stenläggare i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för stenläggning, markarbeten, trädgårdsrenovering och andra byggprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Hur mycket kostar det att byta eller laga taket?

En vanlig fråga vi får är hur mycket det egentligen kostar att renovera taket? Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök.

Hur länge håller taket?

Livslängden på ert tak kan skifta beroende på vilket takmaterial ni har installerat. Tegelpannor håller vanligtvis upp till 50 år medan betong och plåt 40 år. Sedan finns det papptak som har en kortare livslängd på 25 år. Det bästa tipset för att förlänga är genom att regelbundet underhålla taket.

Behöver man ha en takstege på huset?

Behöver man ha en takstege installerat på taket? Svaret är ja. Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

Är takrenoveringar ROT-berättigade?

Inte alla känner till att takbyten är ROT-berättigade. Så länge det är en bostadsrätt och du är en privatperson så kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ted
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stenläggning i Stockholm för nyläggning av marksten till vår trädgård i Sollentuna. Mycket bra kommunikation med företaget inför och efter projektet. Bra och tydlig offert efter en ordentlig genomgång. Vi rekommenderar.
Johan
Täby
Read More
Stenläggning i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en ny stengång upp till villan i Täby. Mycket trevligt bemötande och kanonkillar som utförde jobbet. Flexibla med starttid. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!
Krille
Älvsjö
Read More
Stenläggning i Stockholm anlitades för att bygga en stödmur runtomkring fastigheten i Älvsjö. Vi är jättenöjda med murningen, från första kontakten till avslutat jobb. De höll tiden som var utlovad och verkade vara ärliga killar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Anläggning Granittrappa. KTH

Större nybyggnation vid KTH innefattande anläggning av en ny trappa bestående granit mitt emot huvudbyggnaden.

Natursten Uteplats. Nockeby

Stenläggning med natursten bestående av ölandsten och skifferplattor i Nockeby till fastighetsägare.

Trädgårdsanläggning. Lidingö

Stenläggning till entré/gångbro i trädgård bestående av skiffer till villaägare på Lidingö.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-580 97 432
E-mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

Vill du bli kontaktad?