Bygga Stentrappa i Stockholm

Ska ni bygga en stentrappa? För att bygga en snygg och stabil stentrappa krävs det tekniskt kunnande. Det är mycket viktigt att vara noggranna för att trappan ska hålla länge och se bra ut. Vi har lång erfarenhet av stenanläggning och ser till att din stentrappa byggs enligt dina önskemål. Vi kan hjälpa dig med alla sorters stentrappor, oavsett om det handlar om enstaka trappsteg i trädgården, en lång trappa i en backe eller en pampig entrétrappa.

Bygga Stentrappa

Vi har lång erfarenhet av stenanläggning och ser till att din stentrappa byggs enligt dina önskemål!

Trädgård

I samband med stentrappan kan vi hjälpa er anlägga trädgård, rabatter, altan, uteplats och mycket mer.

Stensättning

Vi hjälper dig med alla typer av stensättning och plattläggning, oavsett vilken typ av sten du vill använda dig av.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska du bygga en Stentrappa i Stockholm? Vi är en byggfirma som erbjuder helhetslösningar inom stentrappor!

  Bygga stentrappa

  En stentrappa kan göra trädgården eller husets entré mer välkomnande. Att dricka morgonkaffet på stentrappan en solig vår- eller sommardag är något som många drömmer om. Att bygga en trappa i natursten går relativt snabbt, men det är mycket viktigt att det går rätt till. Trappor består av olika plansteg och sättsteg och det är viktigt att dessa byggs i balans med varandra för att skapa en stabil och tät trappa.

  Lång erfarenhet inom stenanläggning

  Vi lyssnar alltid på kundens önskemål och visioner. Du är varmt välkommen att kontakta oss så hittar vi en skräddarsydd lösning för just din stentrappa!

  Hitta rätt material för stentrappan

  Det är inte alltid lätt att veta vilket material som är lämpligast för stentrappan. En trappa har oftast en estetiskt viktig funktion, exempelvis i egenskap av en välkomnande entré, men funktionen är även av stor vikt. Materialet måste lämpa sig för utomhusbruk och för trappbygge. Bland annat är det viktigt att tänka på säkerheten och minimera halkrisken. Naturstenar och betong är hållbara och populära val. Vissa kunder föredrar även färdiga blocksteg.

  Kanske har du en specifik sten i åtanke för ditt trappbygge? Eller vill du ha rådgivning om vilket material som passar bäst? Vi har många års erfarenhet av stenläggning och hjälper gärna att hitta ett lämpligt material för just din stentrappa.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-580 97 432
   Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

   Professionella stenläggare med helhetslösningar

   Om du ska anlägga en stentrappa krävs det kunskap om såväl materialval som underarbetet. Om du väljer att anlita oss ser vi till att stentrappan blir både säker och vacker. Vi lyssnar alltid på kundens behov och önskemål och tar fram helhetslösningar. Oavsett om det är några enstaka trappsteg, en helt ny stentrappa eller ett mer omfattande projekt så ser vi till att det blir genomfört på bästa sätt. Vid anläggning av en stentrappa är det mycket viktigt att vara noggrann eftersom en slarvig stensättning kan leda till problem på sikt. När det handlar om stentrappor innebär det även en viss säkerhetsrisk.

   Totalentreprenad – Vi tar hela processen

   Vid större projekt kan vi även erbjuda totalentreprenad och då tar vi tar hand om hela byggprocessen och koordinerar alla inblandande. Du kan givetvis även anlita oss för specifika moment i byggprocessen. Vi utför alla typer av arbeten relaterade till stenläggning och stentrappor i Stockholmsområdet.

   Kostnadsfri offert för stentrappan

   Undrar du hur mycket det kostar att låta ett professionellt byggföretag utföra anläggningen av stentrappan? Kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert. Vi erbjuder även gratis besök där vi kan titta närmare på underlaget och diskutera dina önskemål i mer detalj. Vi hjälper dig även med vägledning, val av material, bygglov och ROT-avdrag om du önskar. Hör av dig till oss så hittar vi en lösning som passar dig bäst!

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   ROT-avdrag

   Du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för vissa markarbeten. ROT-avdraget är ett skatteavdrag på 30% som gäller för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare. Avdraget gäller inte för materialkostnader eller kostnader relaterade till utrustning. Du kan maximalt få 50 000 kronor i avdrag. Om du vill utnyttja ROT-avdraget för markläggning är det viktigt att det är ett markarbete som är på eller i direkt anslutning till huset. Markarbeten som dränering är avdragsgilla eftersom de har en bygg- eller renoverande påverkan på huset. Kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget för våra tjänster.

   Bygglov och regler vid stensättning

   Bygglov krävs vid de flesta byggnationer, markarbeten och renoveringar. Innan projektet påbörjas är det nödvändigt att ansöka om bygglov för att säkerställa att bygget får genomföras. Bygglov kan vara krångligt och om kunden önskar tar vi även hand om ansökningsprocessen för bygglov. Med andra ord kan vi hjälpa dig med stenläggningen och markarbetet från idé till genomförande.

   Vart hittar jag en bra stensättarfirma?

   Letar du efter en trygg och pålitlig stenläggare i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för stenläggning, markarbeten, trädgårdsrenovering och andra byggprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stenläggning i Stockholm för nyläggning av marksten till vår trädgård i Sollentuna. Mycket bra kommunikation med företaget inför och efter projektet. Bra och tydlig offert efter en ordentlig genomgång. Vi rekommenderar.

   Ted, Sollentuna

   Stenläggning i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en ny stengång upp till villan i Täby. Mycket trevligt bemötande och kanonkillar som utförde jobbet. Flexibla med starttid. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!

   Johan, Täby

   Stenläggning i Stockholm anlitades för att bygga en stödmur runtomkring fastigheten i Älvsjö. Vi är jättenöjda med murningen, från första kontakten till avslutat jobb. De höll tiden som var utlovad och verkade vara ärliga killar.

   Krille, Älvsjö

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Anläggning Granittrappa. KTH

   Större nybyggnation vid KTH innefattande anläggning av en ny trappa bestående granit mitt emot huvudbyggnaden.

   Natursten Uteplats. Nockeby

   Stenläggning med natursten bestående av ölandsten och skifferplattor i Nockeby till fastighetsägare.

   Trädgårdsanläggning Entré. Lidingö

   Stenläggning till entré/gångbro i trädgård bestående av skiffer till villaägare på Lidingö.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-580 97 432
    Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

    Offert? Klicka här