Kontakta Stenläggaren i Stockholm

Vi är en byggfirma som utför allt inom stenläggningar i hela Stockholmsområdet. Med många års erfarenhet i bagaget har våra hantverkare lyckats samla på sig kunskaperna som räknas.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att fräscha upp uteplatsen med en ny stenaltan eller stentrappa. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Stensättning

Söker ni hjälp med stensättning och plattläggning? Vi kan hjälpa er!

Anläggning Trädgård

I samband med stensättning kan vi hjälpa dig med anläggning i trädgården!

Murning

Vi fixar alla sorters murningsarbeten så som stöd- & stenmurar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Få en fri offert för ditt stenläggarprojekt

  Våra tjänster inkluderar allt som har med mark- och stensättning att göra. I egenskap av en totalentreprenad i egen regi kan vi leverera kompletta helhetslösningar till våra kunder. Vi erbjuder projektledning mellan alla yrkesgrupper; grävmaskinister, snickare, anläggare, målare, byggare, murare med flera. Vi arbetar med allt ifrån små stugor och garage till stora kommersiella fastigheter och industrianläggningar.

  Med ett strukturerat arbetssätt har vi möjlighet att erbjuda de bästa lösningarna för stenarbeten för privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder.

  Professionella och kunniga Stensättare i Stockholm Kostnadsfri vägledning och hembesök

  Om Stenläggaren i Stockholm

  Vi är ett professionellt byggföretag med många års erfarenhet av sten- och markläggning i Stockholm. Vi utför stenläggning, markarbete och trädgårdsrenovering i stora såväl som små projekt. Du kan bland annat anlita oss för att stenlägga uteplatsen, trädgården eller uppfarten. Vi hjälper dig gärna att bygga en mur, stentrappa eller liknande.

  Vi erbjuder rådgivning och helhetslösningar till våra kunder. Du är varmt välkommen att kontakta oss för en gratis offert eller för att veta mer om våra tjänster. Tillsammans kan vi hitta den bästa lösningen för just din stenläggning i Stockholm. Välkommen!

  Stenläggning

  Vi är ett tryggt och säkert byggföretag som hjälper er med alla sorters stenläggningsarbeten. Vi har lång erfarenhet av stensättning och ser till att du som kund blir nöjd med resultatet. Vi arbetar med alla sorters stenar, inklusive granit, kantsten, schiffer, ölandssten och gatsten. Vi genomför även stenläggning runt pool, träd och växthus. Genom totalentreprenad i egen regi kan ser vi till att stenläggningen blir utförd med perfektion. Våra duktiga medarbetare finns där för kunden under hela processen – från rekommendationer av stenval till slutförandet. Kontakta oss så ger dig en kostnadsfri offert för just ditt behov av stenläggning.

  Markarbete

  Markarbeten är tidskrävande arbeten som är svåra att göra på egen hand. Vi är professionella markläggare som fixar alla sorters markarbeten, inklusive dränering, schaktning och anläggning av mur, uppfart och grusgångar. Vi har de redskap och den erfarenhet som krävs för att arbetet ska bli utfört på bästa sätt. Oavsett om det är uppfarten som behöver fixas till eller ett större projekt som involverar hela tomten så ser vi till att slutresultatet blir som du vill ha det. Om du letar efter en erfaren mark- och gräventreprenör har du kommit helt rätt. Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med marksten och markplattor.

  Trädgård

  Är det dags att röja och fräscha upp trädgården? Det är många som inte utnyttjar trädgården till fullo, vilket är synd. En trädgårdsrenovering kan vara tidskrävande, men vi kan hjälpa dig med allt du behöver i trädgården. Du kan anlita oss för altan, trädäck, rabatter, häckar och mycket mer. Inget projekt är för stort eller för litet. Tack vare vårt breda kontaktnät med specialister och hantverkare kan vi hjälpa dig att skräddarsy dina drömmars trädgårdsprojekt. Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för din trädgård!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-580 97 432
   Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   ROT-avdrag

   Du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för vissa markarbeten. ROT-avdraget är ett skatteavdrag på 30% som gäller för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare. Avdraget gäller inte för materialkostnader eller kostnader relaterade till utrustning. Du kan maximalt få 50 000 kronor i avdrag. Om du vill utnyttja ROT-avdraget för markläggning är det viktigt att det är ett markarbete som är på eller i direkt anslutning till huset. Markarbeten som dränering är avdragsgilla eftersom de har en bygg- eller renoverande påverkan på huset. Kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget för våra tjänster.

   Bygglov och regler vid stensättning

   Bygglov krävs vid de flesta byggnationer, markarbeten och renoveringar. Innan projektet påbörjas är det nödvändigt att ansöka om bygglov för att säkerställa att bygget får genomföras. Bygglov kan vara krångligt och om kunden önskar tar vi även hand om ansökningsprocessen för bygglov. Med andra ord kan vi hjälpa dig med stenläggningen och markarbetet från idé till genomförande.

   Vart hittar jag en bra stensättarfirma?

   Letar du efter en trygg och pålitlig stenläggare i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för stenläggning, markarbeten, trädgårdsrenovering och andra byggprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stenläggning i Stockholm för nyläggning av marksten till vår trädgård i Sollentuna. Mycket bra kommunikation med företaget inför och efter projektet. Bra och tydlig offert efter en ordentlig genomgång. Vi rekommenderar.

   Ted, Sollentuna

   Stenläggning i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en ny stengång upp till villan i Täby. Mycket trevligt bemötande och kanonkillar som utförde jobbet. Flexibla med starttid. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!

   Johan, Täby

   Stenläggning i Stockholm anlitades för att bygga en stödmur runtomkring fastigheten i Älvsjö. Vi är jättenöjda med murningen, från första kontakten till avslutat jobb. De höll tiden som var utlovad och verkade vara ärliga killar.

   Krille, Älvsjö

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Anläggning Granittrappa. KTH

   Större nybyggnation vid KTH innefattande anläggning av en ny trappa bestående granit mitt emot huvudbyggnaden.

   Natursten Uteplats. Nockeby

   Stenläggning med natursten bestående av ölandsten och skifferplattor i Nockeby till fastighetsägare.

   Trädgårdsanläggning Entré. Lidingö

   Stenläggning till entré/gångbro i trädgård bestående av skiffer till villaägare på Lidingö.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-580 97 432
    Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

    Offert? Klicka här