Trädgårdsanläggning & Stensättning i Stockholm

Är det dags att röja och fräscha upp trädgården? Det är många som inte utnyttjar trädgården till fullo, vilket är synd. Du kan anlita oss för stensättning, altaner, rabatter, häckar & m.m. Tack vare vårt breda kontaktnät med specialister och hantverkare kan vi hjälpa dig att skräddarsy dina drömmars trädgårdsprojekt. Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för din trädgård!

Sten- & Plattläggning

Om ni behöver hjälp med sten- och plattläggning så har du hittat rätt!

Trädgårdsanläggning

Söker ni hjälp med att anlägga trädgården? Kontakta oss!

Trädgårdsrenovering

Vi har lång erfarenhet av stensättning och renovering av tomten. 

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Stenläggning i Stockholm En byggfirma som erbjuder helhetslösningar inom stenläggning & trädgårdar!

  Stenläggning trädgård

  Vill du fixa till trädgården eller genomföra en rejäl trädgårdsrenovering? Vi har lösningen på allt som har med stenläggning i trädgården att göra! En välplanerad och välskött trädgård kan ge hela bostaden ett lyft. Rätt stenläggning kan förvandla trädgården och göra den mer lättskött och bättre utnyttjad. Vi har lång erfarenhet av stensättning och renovering av tomten. Vi kan bland annat hjälpa dig med stenläggning runt pool, träd och växthus. Vi fixar kantsten, bygger murar och eller snyggar till uteplatsen. Vi kan även hjälpa till med häckar, rabatter eller stenläggning runt hela huset.

  Skräddarsydda lösningar inom stensättning

  En väl utförd stensättning med bra material gör en stor skillnad för trädgården. Vi skräddarsyr lösningar för alla tomter. Kontakta oss och berätta om dina trädgårdsdrömmar så ser vi till att uppfylla dem!

  Välj rätt sten för trädgården

  Det är inte lätt att välja rätt sten för stensättningen i trädgården. Det är viktigt att tänka både på stenens utseende och funktion. Många väljer sten utifrån hur den ser ut, men materialets särskilda karaktär och användningsområde är minst lika viktigt. Sten som används för en garageuppfart eller en parkeringsplats måste exempelvis vara både hållfasthetstålig och frostsäker och stentrappor i trädgården måste vara halksäkra. Vi arbetar med alla stensorter, inklusive granit, kantsten, schiffer, ölandssten och gatsten.

  Vilka plattor du vill

  Vid val av markplattor är det viktigt att tänka på att stenens utseende ska passa husets karaktär. Tänk både på textur och färg när du väljer stenplattor. Välj rätt tjocklek och kontrollera stenens kvalitet. En bra sten ska vara tät, frostsäker och hård. Vi är experter på sten och hjälper dig gärna att hitta rätt sten för rätt ändamål.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-580 97 432
   Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

   Helhetslösningar för trädgården

   Vi är stenläggare med många års erfarenhet som erbjuder helhetslösningar för trädgårdsprojektet. För att stenläggningen ska bli perfekt och hålla i många år krävs det kunskap och erfarenhet. Vi erbjuder alltid en totalentreprenad i egen regi om kunden önskar det. Det innebär att vi utför projektledning mellan alla yrkesgrupper, exempelvis grävmaskinister, snickare, anläggare, målare, byggare och murare, från början till slut och säkerställer att resultatet blir bra. Självklart kan du även anlita oss för specifika moment i processen. Inga trädgårdsprojekt är för stora eller för små!

   Kostnadsfri offert för trädgårdsprojektet

   Vi vill att det ska vara enkelt att anlita oss för stenläggningen i trädgården och andra markprojekt. Därför erbjuder vi alltid rådgivning och en gratis offert. Vi rekommenderar alltid att vi träffas personligen och gör ett kostnadsfritt hembesök där vi kan titta närmare på trädgården och diskutera dina önskemål. Det är särskilt viktigt för större projekt, men vi erbjuder samma service även vid mindre arbeten. Det viktigaste är att du som kund blir nöjd med stenläggningen. Vi erbjuder även rådgivning och kommer med idéer vad gäller utförande och materialval. Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för just dig och din trädgård.

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   ROT-avdrag

   Du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för vissa markarbeten. ROT-avdraget är ett skatteavdrag på 30% som gäller för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare. Avdraget gäller inte för materialkostnader eller kostnader relaterade till utrustning. Du kan maximalt få 50 000 kronor i avdrag. Om du vill utnyttja ROT-avdraget för markläggning är det viktigt att det är ett markarbete som är på eller i direkt anslutning till huset. Markarbeten som dränering är avdragsgilla eftersom de har en bygg- eller renoverande påverkan på huset. Kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget för våra tjänster.

   Bygglov och regler vid stensättning

   Bygglov krävs vid de flesta byggnationer, markarbeten och renoveringar. Innan projektet påbörjas är det nödvändigt att ansöka om bygglov för att säkerställa att bygget får genomföras. Bygglov kan vara krångligt och om kunden önskar tar vi även hand om ansökningsprocessen för bygglov. Med andra ord kan vi hjälpa dig med stenläggningen och markarbetet från idé till genomförande.

   Vart hittar jag en bra stensättarfirma?

   Letar du efter en trygg och pålitlig stenläggare i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för stenläggning, markarbeten, trädgårdsrenovering och andra byggprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stenläggning i Stockholm för nyläggning av marksten till vår trädgård i Sollentuna. Mycket bra kommunikation med företaget inför och efter projektet. Bra och tydlig offert efter en ordentlig genomgång. Vi rekommenderar.

   Ted, Sollentuna

   Stenläggning i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en ny stengång upp till villan i Täby. Mycket trevligt bemötande och kanonkillar som utförde jobbet. Flexibla med starttid. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!

   Johan, Täby

   Stenläggning i Stockholm anlitades för att bygga en stödmur runtomkring fastigheten i Älvsjö. Vi är jättenöjda med murningen, från första kontakten till avslutat jobb. De höll tiden som var utlovad och verkade vara ärliga killar.

   Krille, Älvsjö

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Anläggning Granittrappa. KTH

   Större nybyggnation vid KTH innefattande anläggning av en ny trappa bestående granit mitt emot huvudbyggnaden.

   Natursten Uteplats. Nockeby

   Stenläggning med natursten bestående av ölandsten och skifferplattor i Nockeby till fastighetsägare.

   Trädgårdsanläggning Entré. Lidingö

   Stenläggning till entré/gångbro i trädgård bestående av skiffer till villaägare på Lidingö.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-580 97 432
    Mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

    Offert? Klicka här