Stockholms Stenläggning

Trädgårdsanläggning & Stensättning i Stockholm

Är det dags att röja och fräscha upp trädgården? Det är många som inte utnyttjar trädgården till fullo, vilket är synd. Du kan anlita oss för stensättning, altaner, rabatter, häckar & m.m. Tack vare vårt breda kontaktnät med specialister och hantverkare kan vi hjälpa dig att skräddarsy dina drömmars trädgårdsprojekt. Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för din trädgård!

Sten- & Plattläggning

Om ni behöver hjälp med sten- och plattläggning så har du hittat rätt!

Trädgårdsanläggning

Söker ni hjälp med att anlägga trädgården? Kontakta oss!

Trädgårdsrenovering

Vi har lång erfarenhet av stensättning och renovering av tomten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Stenläggning i Stockholm

En byggfirma som erbjuder helhetslösningar inom stenläggning & trädgårdar!

Stenläggning trädgård

Vill du fixa till trädgården eller genomföra en rejäl trädgårdsrenovering? Vi har lösningen på allt som har med stenläggning i trädgården att göra! En välplanerad och välskött trädgård kan ge hela bostaden ett lyft. Rätt stenläggning kan förvandla trädgården och göra den mer lättskött och bättre utnyttjad. Vi har lång erfarenhet av stensättning och renovering av tomten. Vi kan bland annat hjälpa dig med stenläggning runt pool, träd och växthus. Vi fixar kantsten, bygger murar och eller snyggar till uteplatsen. Vi kan även hjälpa till med häckar, rabatter eller stenläggning runt hela huset.

Skräddarsydda lösningar inom stensättning

En väl utförd stensättning med bra material gör en stor skillnad för trädgården. Vi skräddarsyr lösningar för alla tomter. Kontakta oss och berätta om dina trädgårdsdrömmar så ser vi till att uppfylla dem!

Välj rätt sten för trädgården

Det är inte lätt att välja rätt sten för stensättningen i trädgården. Det är viktigt att tänka både på stenens utseende och funktion. Många väljer sten utifrån hur den ser ut, men materialets särskilda karaktär och användningsområde är minst lika viktigt. Sten som används för en garageuppfart eller en parkeringsplats måste exempelvis vara både hållfasthetstålig och frostsäker och stentrappor i trädgården måste vara halksäkra. Vi arbetar med alla stensorter, inklusive granit, kantsten, schiffer, ölandssten och gatsten.

Vilka plattor du vill

Vid val av markplattor är det viktigt att tänka på att stenens utseende ska passa husets karaktär. Tänk både på textur och färg när du väljer stenplattor. Välj rätt tjocklek och kontrollera stenens kvalitet. En bra sten ska vara tät, frostsäker och hård. Vi är experter på sten och hjälper dig gärna att hitta rätt sten för rätt ändamål.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-580 97 432
E-mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

Helhetslösningar för trädgården

Vi är stenläggare med många års erfarenhet som erbjuder helhetslösningar för trädgårdsprojektet. För att stenläggningen ska bli perfekt och hålla i många år krävs det kunskap och erfarenhet. Vi erbjuder alltid en totalentreprenad i egen regi om kunden önskar det. Det innebär att vi utför projektledning mellan alla yrkesgrupper, exempelvis grävmaskinister, snickare, anläggare, målare, byggare och murare, från början till slut och säkerställer att resultatet blir bra. Självklart kan du även anlita oss för specifika moment i processen. Inga trädgårdsprojekt är för stora eller för små!

Kostnadsfri offert för trädgårdsprojektet

Vi vill att det ska vara enkelt att anlita oss för stenläggningen i trädgården och andra markprojekt. Därför erbjuder vi alltid rådgivning och en gratis offert. Vi rekommenderar alltid att vi träffas personligen och gör ett kostnadsfritt hembesök där vi kan titta närmare på trädgården och diskutera dina önskemål. Det är särskilt viktigt för större projekt, men vi erbjuder samma service även vid mindre arbeten. Det viktigaste är att du som kund blir nöjd med stenläggningen. Vi erbjuder även rådgivning och kommer med idéer vad gäller utförande och materialval. Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för just dig och din trädgård.

Vanliga frågor

Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

Du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för vissa markarbeten. ROT-avdraget är ett skatteavdrag på 30% som gäller för arbetskostnaden när du anlitar hantverkare. Avdraget gäller inte för materialkostnader eller kostnader relaterade till utrustning. Du kan maximalt få 50 000 kronor i avdrag. Om du vill utnyttja ROT-avdraget för markläggning är det viktigt att det är ett markarbete som är på eller i direkt anslutning till huset. Markarbeten som dränering är avdragsgilla eftersom de har en bygg- eller renoverande påverkan på huset. Kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget för våra tjänster.

 

Bygglov krävs vid de flesta byggnationer, markarbeten och renoveringar. Innan projektet påbörjas är det nödvändigt att ansöka om bygglov för att säkerställa att bygget får genomföras. Bygglov kan vara krångligt och om kunden önskar tar vi även hand om ansökningsprocessen för bygglov. Med andra ord kan vi hjälpa dig med stenläggningen och markarbetet från idé till genomförande.

 

Letar du efter en trygg och pålitlig stenläggare i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för stenläggning, markarbeten, trädgårdsrenovering och andra byggprojekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Hur mycket kostar det att byta eller laga taket?

En vanlig fråga vi får är hur mycket det egentligen kostar att renovera taket? Det kan bero på flera faktorer så som val av material och hur stor skadan är. Sedan beror det även på vilken takläggare ni väljer. För en mer exakt prissättning så rekommenderar vi att ni kontaktar Takläggaren i Stockholm så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt besök.

Hur länge håller taket?

Livslängden på ert tak kan skifta beroende på vilket takmaterial ni har installerat. Tegelpannor håller vanligtvis upp till 50 år medan betong och plåt 40 år. Sedan finns det papptak som har en kortare livslängd på 25 år. Det bästa tipset för att förlänga är genom att regelbundet underhålla taket.

Behöver man ha en takstege på huset?

Behöver man ha en takstege installerat på taket? Svaret är ja. Du behöver ha taksäkerhet utefter regler som är utsatta av boverket. Det är till för att yrkesmän så som takläggare eller takskottare ska kunna beträda taket utan utsättas för skador. Om ni behöver hjälp med att installera taksäkerhetsanordningar så kontakta Takläggaren i Stockholm så ser vi över hur vi kan hjälpa er.

Är takrenoveringar ROT-berättigade?

Inte alla känner till att takbyten är ROT-berättigade. Så länge det är en bostadsrätt och du är en privatperson så kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Ted
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stenläggning i Stockholm för nyläggning av marksten till vår trädgård i Sollentuna. Mycket bra kommunikation med företaget inför och efter projektet. Bra och tydlig offert efter en ordentlig genomgång. Vi rekommenderar.
Johan
Täby
Read More
Stenläggning i Stockholm hjälpte oss när vi ville ha en ny stengång upp till villan i Täby. Mycket trevligt bemötande och kanonkillar som utförde jobbet. Flexibla med starttid. Resultatet blev väldigt bra! Vi rekommenderar!
Krille
Älvsjö
Read More
Stenläggning i Stockholm anlitades för att bygga en stödmur runtomkring fastigheten i Älvsjö. Vi är jättenöjda med murningen, från första kontakten till avslutat jobb. De höll tiden som var utlovad och verkade vara ärliga killar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Anläggning Granittrappa. KTH

Större nybyggnation vid KTH innefattande anläggning av en ny trappa bestående granit mitt emot huvudbyggnaden.

Natursten Uteplats. Nockeby

Stenläggning med natursten bestående av ölandsten och skifferplattor i Nockeby till fastighetsägare.

Trädgårdsanläggning. Lidingö

Stenläggning till entré/gångbro i trädgård bestående av skiffer till villaägare på Lidingö.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-580 97 432
E-mail: offert@stockholm-stenlaggning.se

Vill du bli kontaktad?